©Sonic / Sampler Media AB 2000-2016 | All rights reserved | Sonic, Box 466, 129 04 Hägersten, Sweden | +46 (8) 702 15 50

annons:
Banner

annons:
Banner

annons:
Banner

»Sonically Speaking« i ny skepnad!
Av Sonic-redaktionen   
Torsdag 13 februari 2014, 09:11

Från och med Sonic #72 följer ingen CD med tidningen.

Varför?

För att få någon som helst ekonomi i en musiktidning med obefintliga marginaler behöver vi i år gå upp i utgivning, från sex till sju nummer. Vilket förstås bara är bra. Du får mer Sonic!

Men: ska vi ha en chans att mäkta med en ökad arbetsbelastning måste skivan offras. Den är dessvärre både tidskrävande och dyr att producera – genom åren har vi betalat sjusiffriga belopp till Stim. Det har varit värt varenda spänn. Men vi är nu i ett läge där 1) det kanske är journalistik vi ska lägga pengar på, 2) vi och ni lyssnar på musik på andra sätt jämfört med tidigare. Prenumerera tycker vi att du ska göra ändå: dels sparar du pengar jämfört med att köpa lösnummer, dels får du tidningen hemskickad, vilket trots allt är rätt bekvämt, och det några dagar innan tidningen finns i butik. Och för Sonic är prenumeranter klart mer ekonomiskt fördelaktiga än lösnummerköpare.

Även fortsättningsvis kommer Sonic vara musiktidningen du kan lyssna på - via ännu fler spellistor på sonicmagazine.com. Givetvis på en rad olika teman, men från och med nu också en matig »Sonically Speaking«-spellista för varje nummer - alltså med musik som vi på ett eller annat sätt skriver om i det aktuella numret. Spellistan ligger varje gång från och med nu längst ner i presentationen av det nya numret.

Den fysiska »Sonically Speaking«, en samlingsserie som sedan starten tryckts i hundratusentals exemplar, kommer vi salutera här på sajten inom kort med en massiv spellista. »Sonically Speaking vol 72 - februari 2014« går att avnjuta nedan!

egenbanner_sonic89.jpg
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner