©Sonic / Sampler Media AB 2000-2016 | All rights reserved | Sonic, Box 466, 129 04 Hägersten, Sweden | +46 (8) 702 15 50

annons:
Banner

annons:
Banner

annons:
Banner

The Everly Brothers-spellistan!
Av Sonic-redaktionen   
Onsdag 6 februari 2013, 09:31

everlybros.jpgI Sonic #66 pratar Will Oldham om sin kärlek till The Everly Brothers musik. En kärlek så stark att han nu, tillsammans med vännen Dawn McCarthy, spelat in ett helt album med Everlys-förknippat material. På »What the Brothers Sang« hänger sig de båda framför allt åt aningen bortglömda eller undanskuffade låtar från en del av The Everly Brothers karriär då skivpubliken inte riktigt ville veta av Don och Phil.

    Som för att ljudmässigt illustrera Will Oldham-intervjun har vi satt ihop en Spotify-spellista på temat The Everly Brothers - inte bara men huvudsakligen fokuserat på den period och de skivor som artikeln ägnar mest utrymme åt.

     Sedan bör ingen människa gå genom livet utan att uppleva »The Words in Your Eyes« med Phil Everly solo, den finns inte på Spotify men låt inte det hålla dig i okunskap:

 

BBC-dokumentären »Songs of Innocence and Experience« från 1984 är ett måste, inte bara för Everlys-vänner utan för varje individ som bryr sig om musik:

 

egenbanner_sonic89.jpg
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner