Köp soul- och countrynumren digitalt!


Ett av dem till bra pris, båda till oförskämt bra pris.

Du swishar då bara 69 kronor per nummer till 123-1725324.

Vill du ha båda får du det remarkabla paketpriset 99 kronor.

Väldigt mycket musikjournalistik för pengarna. Båda numren är för övrigt slutsålda i pappersutförande.

Viktigt: Ange din mejladress som betalningsreferens så vi vet vart pdf:en eller pdf:erna ska skickas samt GIVETVIS att du där anger vilket nummer som önskas.

 

SONIC #92 (SOULNUMRET) INNEHÅLL

Omfattande 159 bästa soulalbumen-lista, Mats Nileskär, William Bell, Ibeyi, Moses Sumney, »Under huden på den svenska soulen« (med bland andra Cherrie, Eric Gadd, Titiyo och Jëlly), samplingsdetektiven Pat Shannahan, Hurray For The Riff Raff, Sampha med mera med mera. 100 sidor totalt.

 

SONIC #93 (COUNTRYNUMRET) INNEHÅLL

Omfattande 199 bästa countryalbumen-lista, John Prine, Sarah Klang, Margo Price, First Aid Kit pratar favoritlåtar, Rodney Crowell, Nashville-tips, ”country på svenska”-krönika av Ina Lundström, ”Med Gud på sin sida”-krönika av Henrik Svensson med mera med mera (dessutom årsbästalista och Richard Russell-intervju). 108 sidor totalt.
Relaterat